Toekomstig CPO-project in Hapert

Nieuwbouw
Interesse in deelname aan een CPO-project in Hapert? Laat het ons weten!
 
Op 9 november heeft het GBOH een succesvolle voorlichtingsavond georganiseerd over een mogelijk CPO-project in Hapert. CPO staat voor ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap’ en is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Je bouwt dus samen aan je eigen woonwijk.
 
Tijdens de voorlichtingsavond bleek dat het Hapertse animo voor een gezamenlijk nieuwbouwproject groot is. Een flink aantal mensen heeft zijn interesse kenbaar gemaakt en er is inmiddels een Vereniging CPO Hapert i.o. (in oprichting) gevormd. Deze vereniging zal als aparte CPO groep onder de vlag van de Locatievereniging Bladel gaan opereren.
 
Heb je interesse om samen met je (toekomstige) dorpsgenoten te onderzoeken of we een nieuwbouwproject via CPO kunnen realiseren?
Dan kun je je tot 15 januari 2023 aanmelden via info@gboh.nl onder vermelding van je volledige naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Als je vragen hebt of je wil meer informatie dan kun je contact opnemen met Gijs Heeren via 06 250 326 94.