Stedenbouwkundige visies Hapert | Online presentatie 10 november

Hapertse molen
Samen met alle betrokken Hapertenaren hebben we in december 2019 de Gebiedsvisie kern Hapert 2040 samengesteld. Deze nieuwe gebiedsvisie is toen officieel aan het college van Burgemeester & Wethouders (B&W) van de gemeente Bladel aangeboden. Op basis daarvan hebben drie verschillende bureaus inmiddels een stedenbouwkundige visie ontworpen. De gemeente Bladel zal deze visies aanstaande dinsdagavond live presenteren.
 
Op dinsdagavond 10 november van 19.30 uur tot 21.45 uur kun je de presentatie live volgen: www.bladel.nl/stedenbouwkundigevisiehapert.
Het is tijdens de uitzending mogelijk om vragen te stellen via de chatfunctie van YouTube. Een aantal vragen kan tijdens de uitzending behandeld worden, in andere gevallen wordt de vraag of opmerking doorgegeven aan de stedenbouwkundig bureaus. Na de live uitzending werken de bureaus de stedenbouwkundige visie verder uit tot een definitieve stedenbouwkundige visie. Het volledige artikel lees je op
de website van gemeente Bladel.
 
Wil je nog eens de Gebiedsvisie kern Hapert 2040 lezen, zoals we die destijds hebben opgesteld? Check dan even onze pagina Gebiedsvisie.

Plaats een reactie